Відгуки та пропозиції по роботі інтернет-магазину ЕкоХатка

Чекаємо ваші відгуки про роботу інтернет-магазину ЕкоХатка - ми зробимо його ще краще!

Також будемо вдячні за ваші відгуки та оцінки на сторінці нашого інтернет-магазину у Facebook


Відгуки наших клієнтів

Гість від 2017-05-25 14:54:59

продукцію ще не використовувала, але питання вже є: а яка необхідність присилати дві коробки замість однієї? Я розумію це так, що мені подвоїли оплату за відправлення. можливо я щось неправильно розумію.


Якщо вага посилки більше 10 кг для зручності ми пакуємо її у дві коробки і відправляємо одним відправленням на два місця. У такому разі вартість відправлення однакова не залежно від кількості коробок - чи вона одна чи їх кілька. Інша ситуація коли відправляють дві різні посилки (тобто окремо оформляється дві накладні) - тоді вартість вийде більшою і тому ми так не робимо, оскільки економимо кошти наших клієнтів.
Наталя

Анастасия від 2016-10-20 12:59:22

Очень классный интернет-магазин!! Нашла то,что давно искала именно здесь. Довольна как слон, счастью нет придела)))Спасибо ЕкоЛавке))

Человек вобще-то від 2016-09-20 15:11:36

Сделала заказ, ни ответа-ни привета...... Странная контора


Приносимо свої вибачення за несвоєчасне опрацювання замовлень сьогодні у вівторок 20 вересня 2016 року. Це сталося через збій у роботі нашого сайту. На даний момент проблему вирішено. Сподіваємось на Ваше розуміння.
admin

Ксюша від 2016-03-16 23:09:14

спасибо большое за розыгрыш,было приятно выиграть. Подарок отдали )
Мне очень понравилась качество вашей продукции. Неимоверно довольна Буду ждать дальнейших розыгрышей


Ксюша, ще раз вітаємо з перемогою !!!
Наталя

Юлия від 2015-09-23 14:41:34

Большое спасибо!!!! Заказываю не первый раз, всем очень довольна, все быстро и товар качественный!!!

Наталя від 2015-08-31 00:03:20

ще у Вас нічого не купувала,але Ви мене вже подобаєтесь!!!!
дякую за спілкування державною мовою інтернет-магазину!!! нажаль,таке чомусь рідко зустрічається(


Наталя, дякуємо за теплі слова :) Будемо раді бачити Вас у числі наших покупців.
Наталя

tani4ka від 2015-08-25 16:16:00

Спасибо, всем довольна. Продукцией Эльфа довольна, давно пользуюсь и всем рекомендую. То что не понравилось - ребята приймите к сведению: перезванивайте по заказу быстрее. А так все кул, дальше с вами :)

Света від 2015-08-19 09:56:29

Дякую. Все сподобалося. Отримала замовлення швидко

Оксана від 2015-07-26 21:10:30

Покупку робила вперше, обслуговування  якісне все дуже швидко і чесно, розплатилася карткою, але нажаль Нова Пошта таки "зідрала" свої 40 гривень(((. ДУУУУУУУЖЕ шкода 40 Гривень((((

Ольга Іванівна від 2015-05-05 12:44:04

Була сьогодні у вашому магазині  - раніше не заходила, бо думала тут все екологічне, значить дорого. Виявляється я помилялась - ціни приємно здивували, спілкування з продавцем порадувало. Тепер я ваш покупець.

Гость від 2015-04-29 11:57:52

ТО продукция Эльфа - не ЭКО!!!


Доброго дня, Гость
1. так не вся ЕКО
2. на сайті позначається який саме товар екологіний (ЕКО)(можна переглянути - Що означають позначення на сайті?)
3. на головній сторінці вказано "EKOЛавка Mix (ЭКОЛавка) - интернет-магазин экологически чистой бытовой химии, органической косметики и товаров НПО Эльфа"
Наталя

Людмила Павловна від 2015-04-11 21:45:41

Скажите, уважаемые сотрудники компании: а  по  русски  не  судьба общаться  с  Российскими  покупателями???? Я,например, не  понимаю Вашу украинскую мову.  


Ми мешкаємо в Україні, продаємо товар ЛИШЕ на території УКРАЇНИ і спілкуємося РІДНОЮ МОВОЮ, не подобається ВИБАЧТЕ.  З таким відношенням до НАШОЇ української мови Ви не у той магазин звернулись
Я люблю УКРАЇНУ
Наталя

Виктория від 2015-02-03 10:06:22

Очень плохой шампунь,не берите от него голова наченает чесатся!!!!


Доброго дня, Вікторія
А який шампунь?
Наталя

Юрий від 2015-01-17 22:53:18

Решил жене подарок сделать к празнику, но был не уверен, что выберу правильно. Спасибо девочке-менеджеру – подсказала взять набор Жидкий шелк - там шампунь, бальзам, спрей какой-то… и еще плюс подарок. Заказал. Жене понравилось

Anna від 2014-11-27 23:01:33

Хочу выразить благодарность  менеджеру  магазина за оперативную и  качественую работу.  Вежливая и приятная - всегда посоветует, что лучше взять, подробно расскажет о товаре, доставка всегда вовремя. Пробовала и косметическую линию и бытовую химию. Очень довольна покупками! Желаю Вам  удачных продаж!  Теперь я Ваша постоянная клиентка!!!

Maman4ik від 2014-11-06 23:02:36

Спасибо за продукцию AgeAdapt. Начала пробовать с тоника и молочка, теперь купила всю линию для лица, не думала что за такую цена подберу что-то идеальное для своей кожи. Спасибо курьеру за доставку в тот же день после заказа (в Черкассах). Я довольна.

Ольга від 2014-10-21 12:03:15

Здравствуйте. Большое спасибо за товар который я заказывала. Всем довольна и буду и далее пользоваться вашими услугами.

Светлана Борисовна від 2014-09-17 22:57:20

Ну что могу сказать...не довольна я работой магазина!!!!

Сказали что доставка будет стоить 21-25 грн., а с меня взяли 56, и это за посылку весом меньше 1 кг. Итог....РАЗВОДЯТ КАК ХОТЯТ. ПОТРАТИТЬ ПОЧТИТ 60 ГРН НА ДОСТАВКУ!!!!!!!!!!! МОЕМУ ВОЗМУЩЕНИЮ НЕТ ПРЕДЕЛА!!!!!!!.



Доброго дня, Светлана Борисовна

З приводу Вашого незадоволення сумою, що Ви оплатили за доставку, хочу сказати наступне. Доставка коштувала б Вам 21-25 грн. (як і було сказано нашим менеджером) у випадку попередньої оплати замовлення на картку ПриватБанку. Ви обрали метод оплати при одержанні замовлення на складі Нової Пошти. У цьому випадку перевізник (не наш магазин!) додатково стягує з Вас оплату за зворотню доставку коштів. Про це Вас попередив наш менеджер по телефону під час підтвердження замовлення. Ймовірніше за все Ви просто не зрозуміли, що доставка вийде дорожче або не надали цьому значення.
Наталя

svetik від 2014-08-20 12:08:41

Добрый день! Уже не один раз заказываю с этого интернет-магазина! Продукция замечательная. Обслуживание, консультирование на высшем уровне! Желаю Вам процветания и побольше клиентов!

Наталя від 2014-07-10 22:50:42

Дякую за оперативність! Замовлення зробила зранку, відразу передзвонили, через пару годин вже відправили новою поштою (і це в суботу!). Порадували асортиментом, ціною та якістю.

Анна від 2013-12-04 14:11:49

Спасибо.Хорошее обслуживание в вашем магазине.Товар тоже порадовал.Желаю хороших продаж.

Оленка від 2013-09-16 15:32:50

Мне нравится ваш магазин.

Нравится, что в одном месте я могу найти все средства, чтоб с пользой заботиться о своих близких! А еще - здорово, что вы не стоите на месте, а постоянно обновляете ассортимент!!
Спасибо Эколавке. И - удачи!

admin від 2013-01-06 12:00:59

Шановні відвідувачі і клієнти! Тут Ви можете залишити свої відгуки і побажання по роботі інтернет-магазину "ЕКОЛавка".